• 6 October 2022

(FOTO) Au fost organizate două sesiuni de informare online pentru OSC-urile interesate în programul de granturi

giz new.png

Asociația Obștească Centrul European „Pro-Europa” și Asociația Obștească Institutul de Dezvoltare Economică Regională „REDI” au susținut 2 sesiuni de informare în cadrul proiectului „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”. Acest proiect face parte din proiectul național „Consolidarea statului de drept și a mecanismelor anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de UE și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Sesiunile de informare online au avut loc în zilele de 4 și 5 octombrie 2022 în limba rusă și română cu implicarea organizațiilor societății civile (OSC) din Regiunea Sud.

La sesiunile de informare a fost prezentat proiectul în derulare, au fost dezvăluite scopurile și obiectivele Programului de Granturi Locale. Acest eveniment a reunit peste 50 de reprezentanți ai OSC-uri. Reprezentanții societății civile au avut ocazia a se familiariza cu detaliile concursului de granturi, care va dura până pe 19 octombrie și să discute cu experți ideile de proiect.

Următorul pas în implementarea proiectului este planificarea activităților de lansare a proiectului, combinate cu sesiuni practice de informare:

 - 11 octombrie 2022, în orașul Cimișlia (în limba de stat).

 - 13 octombrie 2022, la Comrat (în rusă).

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, co-finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud partenerii al proiectului sunt „Pro-Europa” împreună cu „REDI”, care implementează proiectul „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.

logo rom we.png


Яндекс.Метрика